Laatste onderwerpen
Meest actieve berichtenplaatsers van deze week
Frysk
 

Meest actieve berichtenplaatsers van deze maand
Frysk
 
ss-Heinrich
 
Bertus
 
Werner Heisenberg
 
August Schultz
 

Wie is er online?
Er zijn in totaal 1 gebruiker online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 1 gast

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 8. Dit aantal is bereikt op za jul 21, 2018 8:05 am.

Uit de linkse media.

Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren

Ga naar beneden

Uit de linkse media.

Bericht van Johan op wo okt 03, 2018 4:24 pm

In deze draad ruimte om te berichten over zaken die in de linkse media vermeld worden {met linkse media word in dit geval niet de staatsomroep plus aanverwante bedoeld,het gaat hier om bladen van organisaties}.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

"Nationalistische" pride walk met pegida en roze leeuw.Eergisteren, zaterdag 29 september liep de nationalistische homoclub de Roze Leeuw (vroeger bekend als de Dutch Gayservatives) vooraan in de Pride Walk in Rotterdam. Ook Pegida was aanwezig op deze pride, om "solidariteit" te tonen met de Roze Leeuw.

Ook Pegida was aanwezig op deze pride, om "solidariteit" te tonen met de Roze Leeuw. Deze groep wil naar eigen zeggen de "echte oorzaak" van homofobie in Nederland aanpakken: de islam. Op dit punt sluiten ze erg goed aan bij Pegida, waar altijd geroepen wordt hoe tolerant de Nederlandse cultuur wel niet is, en hoe intolerant [tegen homo's] de islam zou zijn. Queers zijn er klaar mee om door extreemrechts gebruikt te worden als excuus om moslims, vluchtelingen, en mensen van kleur te demoniseren.
De Roze Leeuw is opgericht door leden van Leefbaar Rotterdam, de partij waar Pim Fortuyn lijsttrekker was, en waar ze voorrang wilden geven aan "echte Nederlanders" door middel van etnische registratie. O.a. Joost Eerdmans en Lennard van Mil zijn in beide groepen belangrijke figuren. Daarnaast schrijft Jaries Beukman van Roze Leeuw voor de Gaykrant.

Wat er gisteren en vorig jaar op de Rotterdam Pride Walk is gebeurd, is meer dan alleen een probleem voor de queer gemeenschap. De strijd tegen homonationalisme is niet alleen een strijd van queer mensen, maar een strijd van alle antifascisten. Let niet alleen op groepen als Pegida, maar ook op groepen als de Roze Leeuw. Deze mensen hebben invloed binnen het huidige politieke systeem, ze zitten in de Rotterdamse gemeenteraad en er wordt door de media te veel aandacht aan ze besteed. Hun racistische en transfobe gedrag kan niet langer onbeantwoord blijven.

https://www.indymedia.nl/node/44454

avatar
Johan

Posts : 516
Punten : 843
Reputatie : 75
Join date : 27-05-18
Location : Holland

http://www.volkstaat.eu/

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Uit de linkse media.

Bericht van August Schultz op do okt 04, 2018 1:49 am

Links wordt steeds dommer, dwazer en gekker.
avatar
August Schultz

Posts : 70
Punten : 99
Reputatie : 27
Join date : 21-05-18

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Uit de linkse media.

Bericht van Johan op do okt 04, 2018 1:20 pm

Oproep tot aangifte tegen Zwarte piet kunt u doen bij het lachertje van de "Nederlandse" politiek

12:12 03/10/2018

De NTR heeft besloten bij de nationale Sinterklaasintocht definitief roetveegpieten in te zetten. BIJ1 is blij met deze belangrijke stap in het afschaffen van de racistische karikatuur zwarte Piet. Politiek leider Sylvana Simons: “Hiermee wordt de jarenlange inzet van activisten beloond. Eindelijk kan deze nationale traditie een inclusief feest voor alle kinderen van Nederland worden.”

BIJ1 blijft de ontwikkelingen rondom het Sinterklaasfeest kritisch volgen. Simons: “BIJ1 hoopt dat deze aanpassingen door de NTR een voorbeeld zijn voor scholen, bedrijven en organisaties door het hele land. Velen daarvan geven tot nu toe aan de lijn van de NTR te volgen.”

De strijd tegen de racistische karikatuur zwarte Piet is onderdeel van de bredere beweging om Nederland te dekoloniseren. Simons: “De figuur zwarte Piet is een voorbeeld van de Nederlandse verhouding met haar koloniale geschiedenis. Op onze scholen, in musea, in de openbare ruimte en in ons taalgebruik zijn nog grote stappen te zetten.”

Maakt jouw lokale intocht nog wel gebruik van zwarte Piet? Neem dan contact op met jelle@bij1.org , hij kan je helpen BIJ1ers bij jou in de buurt te vinden om samen in actie te komen!http://www.bij1.org/news/algemeen/reactie-roetveegpieten-ntr-19482
avatar
Johan

Posts : 516
Punten : 843
Reputatie : 75
Join date : 27-05-18
Location : Holland

http://www.volkstaat.eu/

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Uit de linkse media.

Bericht van dersturmer op zo nov 18, 2018 2:34 pm

August Schultz schreef:Links wordt steeds dommer, dwazer en gekker.
en het ergste is nog dat er in de mainstream media veel van deze links verziekte poppetjes zijn geplaatst om de normaal denkende burger hun ziekelijke ideeën door de strot te drukken onder het mom van democratie, maar democratie betekent wat de meerderheid wil volgens mij.
avatar
dersturmer

Posts : 17
Punten : 28
Reputatie : 9
Join date : 31-08-18

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Uit de linkse media.

Bericht van Johan op zo nov 18, 2018 4:36 pm

dersturmer schreef:en het ergste is nog dat er in de mainstream media veel van deze links verziekte poppetjes zijn geplaatst om de normaal denkende burger hun ziekelijke ideeën door de strot te drukken onder het mom van democratie, maar democratie betekent wat de meerderheid wil volgens mij.

Sturmer ik ben het geheel met u eens,echter gebeuren deze ziekelijke zaken niet alleen daar.Ook op scholen en met name middels kerken word ons de nodige rotzooi opgedrongen.Hierbij een klein voorbeeld van hoe zaken verstrengelt zijn en de waanzin in elkaar overloopt.

"DEN HAAG - Sinds eind oktober draait de Bethelkerk in Den Haag dag en nacht door. In de kerk wordt een doorlopende kerkdienst gehouden voor het Armeense gezin Tamrazyan. Het kerkbestuur hoopt hiermee uitzetting van het gezin te voorkomen want een oude regel stelt dat de overheid geen kerkdienst mag onderbreken om mensen mee te nemen."

https://www.omroepwest.nl/nieuws/3724478/Grote-groep-vrijwilligers-houdt-kerkasiel-in-Haagse-Bethelkerk-draaiende

Stiek

"Stek, stichting voor stad en kerk, wil mensen stimuleren om zich met elkaar te verbinden en elkaar te beschermen, elkaar te versterken en te bezielen. Met dit doel heeft Stek uiteenlopende projecten in Den Haag en directe omgeving."

http://stekdenhaag.nl/

Buurt-en-kerkhuis Bethel

Organisaties die in Bethel actief zijn ; KoorDeBuren, Duo Blanchesse, Jeugdwerk Den Haag West, Fit & Balans – yoga praktijk, Kiemkracht, Haagse Dominicus, Protestantse Wijkgemeente Den Haag West (Maranathakerk en Bergkerk), Internationale Roze Kerk

https://betheldenhaag.nl/

'Religieboot' vaart mee in Gay Pride Amsterdam

"De initiatiefnemers hopen op een ,,vrolijk interreligieus samenzijn'' met aanhangers van religies als de islam, Jodendom, het boeddhisme, het hindoeïsme en het christendom. Dat moet de boodschap uitdragen dat ,,gelovige LHBT'ers (lesbiennes, homo's, bi's en transgenders) ook een belangrijk deel zijn van God's familie''. "

Het initiatief komt uit de koker van Barbara Rogoski van de Internationale Roze Kerk in Den Haag.

https://www.bndestem.nl/binnenland/religieboot-vaart-mee-in-gay-pride-amsterdam~aaef61f0/
avatar
Johan

Posts : 516
Punten : 843
Reputatie : 75
Join date : 27-05-18
Location : Holland

http://www.volkstaat.eu/

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Uit de linkse media.

Bericht van Johan op vr nov 23, 2018 10:30 pm

Links gejank ten topVan de vijftien verschillende anti-Zwarte Piet demonstraties in het land afgelopen zaterdag, eindigden sommigen dramatisch. Dat tonen beelden van ei-gooiende en scheldende PSV-hooligans in Eindhoven en extreemrechtse mannen in Groningen die op demonstranten afrennen om hun spandoeken te vernielen. De demonstratie met de gewelddadigste afloop was die in Rotterdam. Daar werden demonstranten op hun weg terug naar de verzamelplek belaagd door Feyenoord-hooligans.

Elvin Rigters, de voorman van de demonstatie in Rotterdam, werd nadat hij probeerde een andere demonstrant op krukken te beschermen tegen het geweld, zelf opgepakt en tien uur lang in een cel vastgehouden. Enkele dagen na de demonstratie doet Rigters zijn verhaal.

Aan het begin van de dag liepen jullie over de Erasmusbrug naar het toegewezen demonstratie-vak. Maakte je je toen zorgen over mogelijk geweld?
“Ik begon me al zorgen te maken, niet vanwege de aanwezigheid van de Feyenoordhooligans zelf, maar om hoeveel ruimte zij kregen van de politie. Er was heel veel politie aanwezig, en toch konden de hooligans met van alles wegkomen. Ze duwden de agenten, scholden hen uit, maar de politie deed niets.

Meer gezeik hier ; https://www.oneworld.nl/achtergrond/hoe-elvin-rigter-belaagd-werd-door-rechts-extremisten-en-zelf-in-de-cel-belandde/

avatar
Johan

Posts : 516
Punten : 843
Reputatie : 75
Join date : 27-05-18
Location : Holland

http://www.volkstaat.eu/

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Uit de linkse media.

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren
 
Permissies van dit forum:
Je mag reacties plaatsen in dit subforum