Meest actieve berichtenplaatsers van deze week
ss-Heinrich
 
Johan
 
dersturmer
 
Werner Heisenberg
 
August Schultz
 

Meest actieve berichtenplaatsers van deze maand
Johan
 
ss-Heinrich
 
Werner Heisenberg
 
Skinhead
 
Bertus
 
dinghal
 
Frysk
 
August Schultz
 
dersturmer
 

Wie is er online?
Er zijn in totaal 1 gebruiker online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 1 gast

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 8. Dit aantal is bereikt op za jul 21, 2018 8:05 am.

Uit de linkse media.

Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren

Ga naar beneden

Uit de linkse media.

Bericht van Johan op wo okt 03, 2018 4:24 pm

In deze draad ruimte om te berichten over zaken die in de linkse media vermeld worden {met linkse media word in dit geval niet de staatsomroep plus aanverwante bedoeld,het gaat hier om bladen van organisaties}.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

"Nationalistische" pride walk met pegida en roze leeuw.Eergisteren, zaterdag 29 september liep de nationalistische homoclub de Roze Leeuw (vroeger bekend als de Dutch Gayservatives) vooraan in de Pride Walk in Rotterdam. Ook Pegida was aanwezig op deze pride, om "solidariteit" te tonen met de Roze Leeuw.

Ook Pegida was aanwezig op deze pride, om "solidariteit" te tonen met de Roze Leeuw. Deze groep wil naar eigen zeggen de "echte oorzaak" van homofobie in Nederland aanpakken: de islam. Op dit punt sluiten ze erg goed aan bij Pegida, waar altijd geroepen wordt hoe tolerant de Nederlandse cultuur wel niet is, en hoe intolerant [tegen homo's] de islam zou zijn. Queers zijn er klaar mee om door extreemrechts gebruikt te worden als excuus om moslims, vluchtelingen, en mensen van kleur te demoniseren.
De Roze Leeuw is opgericht door leden van Leefbaar Rotterdam, de partij waar Pim Fortuyn lijsttrekker was, en waar ze voorrang wilden geven aan "echte Nederlanders" door middel van etnische registratie. O.a. Joost Eerdmans en Lennard van Mil zijn in beide groepen belangrijke figuren. Daarnaast schrijft Jaries Beukman van Roze Leeuw voor de Gaykrant.

Wat er gisteren en vorig jaar op de Rotterdam Pride Walk is gebeurd, is meer dan alleen een probleem voor de queer gemeenschap. De strijd tegen homonationalisme is niet alleen een strijd van queer mensen, maar een strijd van alle antifascisten. Let niet alleen op groepen als Pegida, maar ook op groepen als de Roze Leeuw. Deze mensen hebben invloed binnen het huidige politieke systeem, ze zitten in de Rotterdamse gemeenteraad en er wordt door de media te veel aandacht aan ze besteed. Hun racistische en transfobe gedrag kan niet langer onbeantwoord blijven.

https://www.indymedia.nl/node/44454

avatar
Johan

Posts : 405
Punten : 665
Reputatie : 64
Join date : 27-05-18
Location : Holland

http://www.volkstaat.eu/

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Uit de linkse media.

Bericht van August Schultz op do okt 04, 2018 1:49 am

Links wordt steeds dommer, dwazer en gekker.
avatar
August Schultz

Posts : 54
Punten : 79
Reputatie : 23
Join date : 21-05-18

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Uit de linkse media.

Bericht van Johan op do okt 04, 2018 1:20 pm

Oproep tot aangifte tegen Zwarte piet kunt u doen bij het lachertje van de "Nederlandse" politiek

12:12 03/10/2018

De NTR heeft besloten bij de nationale Sinterklaasintocht definitief roetveegpieten in te zetten. BIJ1 is blij met deze belangrijke stap in het afschaffen van de racistische karikatuur zwarte Piet. Politiek leider Sylvana Simons: “Hiermee wordt de jarenlange inzet van activisten beloond. Eindelijk kan deze nationale traditie een inclusief feest voor alle kinderen van Nederland worden.”

BIJ1 blijft de ontwikkelingen rondom het Sinterklaasfeest kritisch volgen. Simons: “BIJ1 hoopt dat deze aanpassingen door de NTR een voorbeeld zijn voor scholen, bedrijven en organisaties door het hele land. Velen daarvan geven tot nu toe aan de lijn van de NTR te volgen.”

De strijd tegen de racistische karikatuur zwarte Piet is onderdeel van de bredere beweging om Nederland te dekoloniseren. Simons: “De figuur zwarte Piet is een voorbeeld van de Nederlandse verhouding met haar koloniale geschiedenis. Op onze scholen, in musea, in de openbare ruimte en in ons taalgebruik zijn nog grote stappen te zetten.”

Maakt jouw lokale intocht nog wel gebruik van zwarte Piet? Neem dan contact op met jelle@bij1.org , hij kan je helpen BIJ1ers bij jou in de buurt te vinden om samen in actie te komen!http://www.bij1.org/news/algemeen/reactie-roetveegpieten-ntr-19482
avatar
Johan

Posts : 405
Punten : 665
Reputatie : 64
Join date : 27-05-18
Location : Holland

http://www.volkstaat.eu/

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Uit de linkse media.

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren
 
Permissies van dit forum:
Je mag reacties plaatsen in dit subforum