Laatste onderwerpen
Meest actieve berichtenplaatsers van deze week
Frysk
 

Meest actieve berichtenplaatsers van deze maand
Frysk
 
ss-Heinrich
 
Bertus
 
Werner Heisenberg
 
August Schultz
 

Wie is er online?
Er zijn in totaal 1 gebruiker online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 1 gast

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 8. Dit aantal is bereikt op za jul 21, 2018 8:05 am.

Burgemeester van Vlaardingen die Nederlandse Nationalisten veracht drinkt thee met Turkse "nationalisten".

Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren

Ga naar beneden

Burgemeester van Vlaardingen die Nederlandse Nationalisten veracht drinkt thee met Turkse "nationalisten".

Bericht van Johan op wo okt 10, 2018 6:45 pm

VLAARDINGEN- Burgemeester Annemiek Jetten (PvdA) heeft de Turkse Grijze Wolven ontvangen op haar werkkamer in het stadhuis. Dat maakt ONS Vlaardingen op uit de knipselkrant van de gemeente Vlaardingen die vanmorgen verscheen. De ontvangst vond plaats op 20 september in beslotenheid.

De Grijze Wolven zijn verantwoordelijk voor talrijke politieke moorden, terreurdaden en bloedbaden. Het doelwit van de Turkse fascisten zijn linkse of links-liberale groeperingen, vooral studenten, intellectuelen en vakbondsmensen, evenals religieuze en etnische minderheden. Hun politieke partij de MHP is vertegenwoordigd in het parlement en staat pontificaal achter de Turkse president Erdoğan.

ONS: “De grip van de MHP op haar Europese aanhang is sinds de Turkse parlementsverkiezingen van juni 2018 verder versterkt. De voorzitter van de Turkse Confederatie Europa, Cemal Çetin, was al lid van het landelijk partijbestuur van de MHP en werd tijdens deze verkiezingen als kandidaat in het tweede kiesdistrict van Istanbul ook verkozen tot parlementslid voor de Grijze Wolven. Grijze Wolven-voorzitter Murat Gedik is een tomeloos bewonderaar van de Turkse nazi-ideoloog Hüseyin Nihal Atsız, een onvervalste antisemiet. Hij zag Joden als een van de drie ‘vijanden van de Turkse natie’.”

Atsız roemde nazi-Duitsland in de jaren dertig vanwege de staatsterreur tegen communisten en Joden: “Het eerste land dat het Joodse vraagstuk heeft opgelost is Duitsland. Andere naties zullen daar lessen uit trekken.” De HTF en aangesloten lokale organisaties verheerlijken Atsız tot op de dag van vandaag.

ONS Vlaardingen eist opheldering van Jetten. De partij komst met schriftelijke vragen: “De burgemeester heeft zelf bij het Openbaar Ministerie gewerkt en is Officier van Justitie geweest. Hadden wij, alleen al op grond daarvan, niet mogen verwachten dat zij het bezoek had moeten weigeren?”https://www.schiedamsnieuws.nl/burgemeester-vlaardingen-ontvangt-grijze-wolven/
avatar
Johan

Posts : 516
Punten : 843
Reputatie : 75
Join date : 27-05-18
Location : Holland

http://www.volkstaat.eu/

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren
 
Permissies van dit forum:
Je mag reacties plaatsen in dit subforum