Laagland Forum
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Laatste onderwerpen
» Nederland Vlaanderen draad op VNN.
De Ondergang van ons Volk (door Othala) Emptydi dec 25, 2018 8:47 pm van Johan

»  Fastfoodketen Zuid-Afrika mag kolonisatie niet bespotten op tv
De Ondergang van ons Volk (door Othala) Emptydi dec 25, 2018 9:53 am van Frysk

» account gewist!
De Ondergang van ons Volk (door Othala) Emptyma dec 24, 2018 10:22 pm van Johan

» VNN Forum Moderator Gewond door linkse aanvallers in Oregon
De Ondergang van ons Volk (door Othala) Emptyzo dec 23, 2018 4:47 pm van Johan

» Moordorgie swart op wit woed voort/plaasmoorde en aanvalle
De Ondergang van ons Volk (door Othala) Emptyzo dec 23, 2018 4:15 pm van Johan

» Mijn account opgeheven zonder opgaaf redenen!
De Ondergang van ons Volk (door Othala) Emptyzo dec 23, 2018 9:00 am van Frysk

» Rustg hier dezer dagen!
De Ondergang van ons Volk (door Othala) Emptyvr dec 21, 2018 7:17 pm van Johan

» Initiatiefwet Bestuurlijk Verbod Rechtspersonen
De Ondergang van ons Volk (door Othala) Emptydi dec 18, 2018 5:47 pm van Johan

»  Eurogendfor the "army" against European citizens.
De Ondergang van ons Volk (door Othala) Emptyma dec 17, 2018 5:19 pm van Johan

Meest actieve berichtenplaatsers van deze week

Meest actieve berichtenplaatsers van deze maand

Wie is er online?
Er zijn in totaal 1 gebruiker online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 1 gast

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 8. Dit aantal is bereikt op za jul 21, 2018 8:05 am.

De Ondergang van ons Volk (door Othala)

Ga naar beneden

De Ondergang van ons Volk (door Othala) Empty De Ondergang van ons Volk (door Othala)

Bericht van Johan op di okt 02, 2018 10:12 am

“Men klaagt steen en been over de huidige situatie, zonder enige verdere actie te ondernemen. Elke dag uiten ze hun ongenoegen, met een kloppende ader op het voorhoofd en zo nu en dan wat rondvliegend speeksel, maar daar blijft het verder bij. Ze mopperen als ze horen dat er wederom bezuinigingen doorgevoerd gaan worden, maar ze zullen niet protesteren. Ze tonen hun medeleven als er een moord wordt gepleegd, maar ze zullen niet eisen dat de dader waarlijk gestraft zal worden; natuurlijk klagen ze als de dader een taakstraf krijgt, maar verder berusten ze in de situatie. Men is verworden tot een menigte van zielloze, trieste en laffe klagers, zwakkelingen die geen enkel greintje verantwoordelijkheidsgevoel bezitten. Men ziet dagelijks hoe ons land verder afglijdt en weet zelfs dikwijls de oorzaken aan te wijzen; alsnog verandert er niets.

We leven in een tijd, waarin het Volk van elkaar vervreemd is. Waar men vroeger bekommert was om zijn naasten en een dame in nood direct te hulp schoot, loopt men nu vlug door en haalt de neus op voor de lijdende. Hoe vaak zijn hulpverleners en medewerkers van het openbaar vervoer wel niet mishandelt, met klaar daglicht, ten overstaande van tientallen toeschouwers? Hoe vaak hebben laffe misbaksels, van het laagste allooi, zich wel niet uit de voeten kunnen maken, omdat niemand ze een strobreed in de weg lag? Verschrikt en met de hand voor de mond kijken de toeschouwers elkaar aan en denken: “Waarom doet niemand iets… Kan niemand die arme man/vrouw dan helpen… Dit kan toch zomaar niet…” Te laf om in te grijpen, te egoïstisch om iemand te helpen en te zelfzuchtig om hun eigen veiligheid te riskeren voor een Volksgenoot. Dagelijks worden mensen overvallen – man en vrouw, jong en oud – dagelijks vinden er verkrachtingen plaats, dagelijks verliezen mensen hun banen, dagelijks vindt er teveel ellende plaats om waarlijk te bevatten; toch zal niemand iets ondernemen, zal niemand op de bres springen en zal niemand iets veranderen.

Ons Volk berust in haar ondergang. Men accepteert het en omarmt het haast. Traditionele waarden als gemeenschapszin, trouw, eer en moed, zijn vervangen door egoïsme – het zogeheten ‘individualisme’ – en materialistisch-hedonisme. Ik heb de woorden ‘materialisme’ en ‘hedonisme’ samengevoegd, omdat ze perfect de lading dekken. Bij het hedonisme is plezier, lust, genot, et cetera, het hoogst haalbare goed. Alles dient in het teken van genot te staan en is het enige dat nagevolgd dient te worden. Bij materialisme draait het om het vergaren van spullen, objecten, zielloze voorwerpen, om het mistroostige leven van de mensen op te vullen. Men leeft tegenwoordig puur voor geld, voor hun financiële positie en berusten zelfs in de vernietiging van hun Volk vóór die positie. Het maakt ze niet uit als hun landgenoten verraden worden door plutocraten in de politiek, zolang ze nog een orgasme kunnen krijgen van een nieuwe hoes voor hun I-pad. “Zolang ik het maar goed heb, hoef ik me geen zorgen te maken.”

De enige momenten dat deze egoïsten voor een ander op de bres springen, is als de een of andere huilende immigrant voor de camera wordt geflikkerd bij ‘Hart van Nederland’. Terwijl hun eigen volksgenoten worden mishandeld door ‘cultuurverrijkers’ en de plutocraten, klappen ze als een stel debielen voor het betraande gezicht op tv. Hun “altruïstische hart” wordt geroerd en met man en macht demonstreren ze voor een ander, terwijl ze weigeren te strijden voor hun eigen fysieke- en culturele voortbestaan. Waarschijnlijk geven ze bar weinig om het jankende individu op tv, maar lopen ze mee met de meute, omdat dat nou eenmaal “in” is. Gul reiken ze hun kleingeld uit aan zgn. “goede doelen” voor landen hier ver vandaan, om hun ego te strelen en hun gemoed te sussen; “Nu heb ik toch iets goeds gedaan voor mijn medemens!” Diezelfde egoïsten die jammeren ten gunste van een ander, negeren het lijden van hun Volksgenoten volkomen; dankzij de Cultureel-Marxistische indoctrinatie, wordt het opkomen voor Volk en Vaderland gezien als een uiting van “racisme”, in plaats van naastenliefde.

Als het Volk niet gauw tot actie overgaat en werkt naar een oplossing, is de verwoesting van ons Volk en Vaderland een zekerheid. Waar verkrachters er nu al vanaf komen met een waarschuwing, bejaarden beroofd en mishandelt worden en kinderen vaak niet eens meer veilig over straat kunnen, zal het er alleen maar erger op worden, als men blijft hangen in hun laffe, passieve en fatalistische houding. Ondanks alle ellende, hebben we als een Volk nog steeds de mogelijkheid om onze toekomst in eigen handen te nemen en niet af te laten hangen van de Volksverraders in Den Haag. Een Volk dat weerbaar en strijdvaardig is, zal overwinnen; een Volk welke slaafs meeloopt in het systeem en zich murw laat slaan zonder verzet, zal een zoveelste vergeten pagina zijn in een toekomstig geschiedenisboek.”
Johan
Johan

Posts : 570
Punten : 916
Reputatie : 84
Join date : 27-05-18
Location : Holland

http://www.volkstaat.eu/

Terug naar boven Ga naar beneden

De Ondergang van ons Volk (door Othala) Empty Re: De Ondergang van ons Volk (door Othala)

Bericht van Gast op di okt 02, 2018 2:27 pm

Joden zijn meester media manipulatoren, zij weten precies hoe onze psyche in elkaar steekt. Dit gebruiken ze in de voor 90% in hun handen zijnde media, die ons al jarenlang overspoeld met hun leugens! We moeten denken zoals hun willen, de mens is niet belangrijk, maar het geld! We zijn jarenlang geindoctrineerd met neuzen vergif, we moeten het tij zien te keren. De mensen zijn totaal gedemoraliseerd door die ziokliek! We moeten wakker worden voor het echt te laat is!

Gast
Gast


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum